Evenementen zijn bruisende gelegenheden. Daardoor ontleent het zich perfect voor het filmen van content voor een aftermovie of promotievideo. Enkele voorbeelden van opdrachten die we uitvoeren, vind je hieronder.

Echter zijn de mogelijkheden eindeloos en gaan we graag met je in gesprek over je wensen. Ons is niets te gek. Wil je meer weten? Neem dan nu contact op!

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

pexels-elevate-1267696

Opening

Een video van de opening van je bedrijf geeft je klanten of gasten een goede sfeerimpressie. Of het nou de opening is van een restaurant, museum of kantoorpand, bij ons ben je aan het juiste adres. Om iets meer te bieden dan alleen een sfeerimpressie, maken we dronebeelden. Hierdoor geef je de kijker de ervaring daadwerkelijk aanwezig te zijn op de locatie.

(Muziek)festivals

Lachende mensen, indrukwekkende optredens en heerlijke versnaperingen; dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we de levendigheid van een festival op beeld zetten, zodat alle kijkers ervaren hoe het is om er te zijn. Ook hier kunnen we als mooie toevoeging dronebeelden maken. 

pexels-wendy-wei-1190297
pexels-julio-nery-1839919

(Vak)beurzen

Leg een vakbeurs vast op beeld zodat de bezoekers van de volgende editie alvast een voorproefje hebben en weten wat ze kunnen verwachten. Laat op een pakkende manier zien wat de beurs te bieden heeft.