Elk bedrijf heeft een unieke identiteit. Om je bedrijf op effectieve wijze voor te stellen aan je doelgroep, is een bedrijfsfilm onmisbaar. Hiermee geef je op originele wijze inzicht in jullie DNA en bedrijfscultuur. Zo creëer je verbinding met je doelgroep. 

Wij helpen je van concept tot uitvoering. We starten met een kop koffie om te bespreken wat de unieke identiteit van jouw bedrijf is. Aan de hand hiervan bedenken we het concept en maken we een filmplan om tot het gewenste resultaat te komen.

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

drone

Drone opname

Heb je een groot kantoorpand, winkel of horecagelegenheid, en is dit een onderdeel van de identiteit van jouw bedrijf? Met onze drones maken we unieke beelden van deze ruimtes. De beelden verwerken we gemakkelijk in de rest van de bedrijfsfilm. Omdat de drones ‘first-person’ beelden maken, hebben je klanten en/of gasten niet alleen een beeld van de omgeving, maar zelfs het gevoel dat ze aanwezig zijn. Een unieke ervaring tijdens een kennismaking dus!

Interview

Een op zichzelf staand interview bestaat uit statische beelden, maar als onderdeel van een bedrijfsfilm, inclusief andere soorten beelden, is het een goede toevoeging. Zo kunnen medewerkers vertellen over hun werk of ervaringen. Dit roept bij de kijker herkenning op waardoor ze zich meer met het bedrijf identificeren.

pexels-cowomen-2041396
Script-voor-video-schrijven

Script

Het is mogelijk om acteurs (of medewerkers van het bedrijf) in te zetten in een bedrijfsfilm. Dit levert dynamische beelden en geeft de kijker een sfeerimpressie van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een gast van een hotel die incheckt bij de balie en hartelijk wordt begroet door de receptioniste.

Bovenstaande voorbeelden zijn onderdelen die we regelmatig inzetten bij het maken van een bedrijfsfilm. Echter zijn we flexibel en creatief waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.