Een commercial wordt vaak ingezet om reclame te maken voor jou als persoon, jouw bedrijf of product. Maar hoe zorg je nou voor een sterke commercial? Wij helpen je hierbij. We starten bij het bepalen van de doelstelling, helpen je bij het uitwerken van een creatief concept en filmplan en zorgen uiteindelijk voor een strakke commercial die multi-inzetbaar is.

We geven je verder advies hoe je de commercial in kunt zetten, welke doelgroep je mogelijk op kunt targeten en wat er nou voor zorgt dat jouw commercial succesvol is.

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

pexels-anna-nekrashevich-8533387

Van concept...

Of je nou voor het eerst een commercial wilt laten maken of je al meerdere commercials hebt gedraaid, wij helpen je bij de volgende videoproductie! Want hoeveel ervaring jij ook hebt, een commercial laten maken kan toch spannend zijn. Want hoe zorg je er nou voor dat het aansluit bij jouw doelgroep?

Wij gaan met je in gesprek om alle wensen vast te leggen. We beginnen met een blanco pagina en kleuren deze langzamerhand samen in.

... tot uitvoering

Na het vastleggen van de wensen, doelen en doelgroep, komen we samen tot een filmplan. Over het algemeen zijn commercials rond de 20 seconden, dus een goed gefundeerd plan helpt om er voor te zorgen dat de afwerking van de commercial tot in de puntjes geregeld is.

pexels-pixabay-257904