Maak gebruik van één van de meest innovatieve manieren om beelden te schieten voor een videoproductie. We zetten onze indoor- en outdoor drones in voor verschillende doeleinden. Wil je een mooie video opname of foto’s vanuit de lucht? Of vloeiende beelden binnenshuis? Alles is mogelijk met onze drones. Door jarenlange ervaring tilt onze gecertificeerde dronepiloot de videoproductie naar een hoger niveau. Letterlijk, en figuurlijk!

Hieronder beschrijven we enkele voorbeelden van opdrachten die wij veelal uitvoeren. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos en gaan we graag met je in gesprek over je wensen. Ons is niets te gek. Wil je meer weten? Neem dan nu contact op!

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

bedrijfspand

Dronetour (bedrijfs)pand

Heb je een groot kantoorpand, winkel of horecagelegenheid, en is dit een onderdeel van de identiteit van jouw bedrijf? Met onze drones maken we unieke beelden van deze ruimtes. De beelden combineren we gemakkelijk met andere soort beelden, zoals met een handheld camera. Omdat de drones ‘first-person’ beelden maken, hebben klanten en/of gasten niet alleen een beeld van de omgeving, maar zelfs het gevoel dat ze aanwezig zijn. Een unieke kijkerservaring, dus!

Indoor & outdoor events

Organiseer je een feest, event of beurs en wil je spectaculaire beelden ter promotie of als herinnering? Dronebeelden geven een mooi overzicht van het geheel en onder begeleiding van muziek zorgen we ervoor dat jouw event op een prachtige manier tentoongesteld wordt. De dronebeelden kunnen op zichzelf staand ingezet worden, maar ook gecombineerd worden met gewone videobeelden voor een extra dynamisch effect.

indoor-outdoorevent
bedrijfsmakelaardij

(Bedrijfs)makelaardij

Grote panden en ruimtes op beeld brengen met een gewone camera is moeizaam en tijdrovend. Met een drone vliegen we met gemak grote afstanden zonder de drone in zicht te hebben. Daarnaast zorgen de beelden ervoor dat de kopende partij het gevoel heeft zelf aanwezig te zijn op de bezichtiging. Gemak en tijdsbesparing voor beide partijen, dus!

Vakantie- en attractieparken

Vanaf de grond is het lastig om grote parken goed in beeld te brengen. De inzet van FPV (first-person view) drones is hiervoor de ideale oplossing. Met grote snelheid en op grote hoogte brengen we het gehele park binnen één oogopslag in kaart. Je kunt bijvoorbeeld van binnen naar buiten, door kleine openingen en zelfs door attracties en gebouwen heen vliegen, met een speelse en professionele video als resultaat.

vakantiepark

Waarom werken met ons?

10+ jaar ervaring

Flexibel & betaalbaar

Nieuwste apparatuur

Hoge kwaliteit

Creatief & vernieuwend

Nieuwsgierig geworden? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.