Videomarketing is in de hedendaagse online omgeving niet meer weg te denken. Wij creëren originele content waarmee je indruk maakt op jouw doelgroep.

Videocontent zorgt voor een groter organisch en gesponsord bereik door de algoritmes achter de belangrijke social media kanalen. Hieronder enkele voorbeelden van content dat we voor jouw bedrijf kunnen maken. Iets anders in gedachten of wil je meer weten? Neem dan nu contact op!

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

pexels-tracy-le-blanc-607812

Reels

Deze korte en aantrekkelijke video's op Instagram, Tiktok, Facebook, Snapchat of LinkedIn zijn een goede manier om jouw doelgroep op een effectieve wijze te benaderen. Onder begeleiding van passende, unieke muziek zorgen we ervoor dat jouw video’s volledig origineel zijn. Voor zowel B2C als B2B is deze manier van video content delen optimaal.

Pre-roll / bumper ads

Dit zijn korte advertenties die afspelen voordat de daadwerkelijke video begint die de bezoeker van de website wil zien. De advertenties zijn kort, bondig en krachtig. Afhankelijk van de boodschap, het product of de dienst bepalen we wat meer geschikt is: een korte video die niet geskipt kan worden (bumper add) of een lange video die geskipt kan worden (pre-roll).

pexels-freestocksorg-34407
pexels-lisa-fotios-1092671

Stories

Op verschillende social media kanalen is het mogelijk om stories te plaatsen. Deze foto’s en/of video’s zijn ideaal om onder de aandacht van je volgers te blijven en ze mee te nemen in hoe een dag of project eruitziet. De stories zijn laagdrempelig en biedt je volgers de mogelijkheid tot interactie.