Heb je speciale wensen, unieke ideeën of andere verzoeken met betrekking tot videoproducties? Niets is ons te gek en wij aan geen uitdaging uit de weg! Voor iedere vorm van videomarketing, producties of nabewerking kun je contact met ons opnemen. Benieuwd geworden naar wat wij allemaal kunnen maken? Neem dan ook eens een kijkje in ons portfolio.

Betaalbaar

Betaalbaar

Betaalbaar

Flexibel

Betaalbaar

Deskundig

indoor drone

Indoor drone

Een indoor drone gebruiken we veelal om binnen opnames te maken. De drone maakt bijna geen gebruik van sensoren en moet daarom manueel bestuurd worden; van alle drones vereist deze drone verreweg de meeste skills om het te besturen.

Het grote voordeel hiervan is dat je dynamische opnames maakt. Je kunt bijvoorbeeld van binnen naar buiten vliegen, door kleine openingen en door trappen heen. One-shot, fly-through en first person beelden maken is hierdoor mogelijk!

Outdoor drone

Een outdoor drone zetten we in om luchtopnames te maken op grote hoogtes. De camera zit bevestigt aan een gimbal waardoor de camera altijd stabiel blijft. Op de remote controller kan er live meegekeken worden vanuit de drone om zo de juiste compositie te schieten. Met deze drone worden bijvoorbeeld opnames gemaakt van landschappen of steden.

outdoor drone